Lynet Internett

Våre argumenter

Ubegrenset hastighet med et tastetrykk

Med fiber går det med Lynets hastighet – begge veier. Du betaler bare for den hastigheten bedriften din trenger, men kan når som helst oppgradere til høyere hastigheter – uten gebyrer eller installasjonskonstnader utover å betale for den nye hastigheten du oppgraderer til.

Stabilitet

Lei av å ikke få gjort viktig arbeid når nettforbindelsen din er nede?

Våre lynraske hastigheter leveres over et fibernett spesiallaget for å levere datatrafikk. Vi kan derfor levere internett med det som sansynligvis er markedets beste oppetidsgaranti. Du får kvartalsvise rapporter fra oss som dokumenterer hvor stabilt nettet er.

Tilgang til TV over fiber

Kunne du tenkt deg TV i dine lokaler, men synes det blir mye jobb å trekke frem TV-kabler? Endelig kan du få vanlig TV-tilknytning over internettkabelen! Vår samarbeidspartner SnapTV leverer en moderne TV-løsning med en robust kanalpakke og HD PVR til svært konkurransedyktige priser. Gjør som store eiendomsbestittere, velg TV levert enkelt og kostnadseffektivt over fiberbredbånd fra Lynet Internett. Endelig kan du få vanlig TV-tilknytning over internettkabelen!

Prisgaranti

Lynet Internett er en rendyrket internettleverandør og har ingen interesse av å selge deg kompliserte produkter du ikke trenger. Vi har en kostandseffektiv organisasjon og et standardisert nett bygget for én ting – datatrafikk. Vi kan derfor garantere deg at Lynet gir deg beste pris på fiberbredbånd så lenge vi er i representert i bygget ditt.

Oppfølging

Vi er en strømlinjeformet organisasjon som har service og oppfølging som viktige konkurransefortrinn i forhold til større konkurrenter. Hos oss kommer du alltid i kontakt med personer som kjenner din løsning og dine behov.