Dette sier våre kunder om oss

STYREREPRESENTANTER

 • Utsyn Boligsameie

  «Beboerne i sameiet hadde ytret ønske om å få tilgang på fiberbredbånd, og vi i styret ønsket å skaffe et alternativ til den leverandøren vi hadde. Vi var i kontakt med flere leverandører, men opplevde fort at det i realiteten ikke var noen konkurranse mellom kabel-tv leverandørene. Lynets tilbud gav oss tilgang til fiberbredbånd uten kostbare investeringer, full valgfrihet for beboerne og raskere internett til lavere priser. Det var umulig å si nei til etså godt tilbud. Vi har vært fornøyd hele veien, men mest imponert over installasjonsjobben, som ble gjennomført raskt og uten noe ekstraarbeid for styret. Lynet har holdt alt de lovet gjennom hele perioden vi har samarbeidet med dem. Kan trygt anbefale Lynets løsninger til alle andre i Oslo.»

  - David Rossberg, Styremedlem

  147 boenheter
  Kunde siden 2013
 • Sameiet Åkebergveien 56

  «Sameiet vårt har vært kunde av Lynet Internett siden 2009. Før Lynet hadde vi vanlig kabel-tv nett inn i gården. Etter at Lynet gav oss ekte fiberbredbånd har vi vært veldig fornøyd med hastighet og stabilitet. Siden alle beboere har forskjellige behov er vi fornøyd med at Lynet leverer på individuell avtalebasis, og over halvparten av beboerne våre har selv valgt å bli kunder av Lynet. For oss i styret er det et stort pluss at vår kontaktperson hos Lynet alltid er på ballen og gir oss god service om det skulle være noe. Vi er kort og godt kjempefornøyd med å ha Lynet i gården.»

  - Knut Henning Haug, Styreleder

  70 boenheter
  Kunde siden 2009

BEBOERE

 • Arne-Christian Blystad, Hasleveien 9

  «Håper at dere får avtaler med flere borettslag og sameier. Har veldig lyst til å ha Lynet det neste stedet jeg flytter.»

 • Mette Hjelmark, Sameiet Badebakken 2-34

  «Lynet Internett, takk for flott innsats her i leiligheten! Merker at det går raskt unna her!»

 • Anders Eggum, Sameiet Nydalen Kvarter

  «Stabiliteten er definitivt bedre enn hva vi tidligere har fått fra både Telenor, Get og Homebase, det kan du sitere meg på.»

 • Simon Hoff Tysland, Olav M. Troviks vei 14

  «Tusen takk for raske svar :) Forresten så er jeg VELDIG fornøyd med Lynet og anbefaler det til alle mine venner! :)»

EKTE BREDBÅND

Fibernett er den enkleste og reneste formen for bredbånd.
Les mer

BILLIGST I OSLO

I følge telepriser.no har Lynet offiselt vært billigst på bredbånd i Oslo fra 2011 til 2014

SLIPPER MODEM

Du kobler deg til Internett kun ved hjelp av en enkel kabel.
Les mer

EKTE VALGFRIHET

Kan du kun kjøpe bredbånd via kabel-TV? Lynet gir deg valgfrihet! Sjekk tilgjengelighet